Filtering by: 2015

Kanelbølger og Fotografiske Skulpturer
Nov
27
to Nov 29

Kanelbølger og Fotografiske Skulpturer

I januar ble årets Cyan :stipendutstilling arrangert og fagjuryen falt for Tone Elin Solholm og Ida Warholm Bjørken sine innsendte arbeider. Nå arrangerer de sin vinnerutstilling sammen, med en vakker blanding av eksotisk og nordisk utforskning av natur og landskap.

View Event →
Under arbeid av Simen Øvergaard
Aug
28
to Aug 30

Under arbeid av Simen Øvergaard

På utstillingen får du se enkeltbilder fra forskjellige prosjekter Simen Øvergaard har jobbet med fra 2012 til 2015. Ingen av bildene er tidligere publisert, de er fra blandt annet Holmenkollen World Cup, samt reiser til Ukraina og USA. Bildene trekker paraleller mellom de forskjellige motivene til tross for eller kanskje på grunn av en variert helhet.

View Event →
followers
Jun
26
to Jun 28

followers

Vi er glade i dere som liker Cyan :studio og følger med på hva vi gjør her.
Mange av dere er fotografer og mange av dere publiserer bilder på sosiale medier, og vi skulle så gjerne stilt dere ut her på galleriet alle sammen.
Så da tar vi like så godt bildene deres fra Instagram.

View Event →
Robin Lambert :Fugue State
Apr
24
to Apr 26

Robin Lambert :Fugue State

Den britiske fotografen Robin Lambert stiller ut på Cyan :galleri i samarbeid med sans pop-up galleri. Fugue State er en granskning av fotografiets tvetydighet, spenningen mellom opplevd virkelighet og virkeligheten kameraet skaper. Det representerer en tilstand av endret bevissthet, av handlinger utført, men ikke husket; av å se ting for første gang, selv etter å ha sett dem før; en tilstand av amnesia, en impulsiv vandring av sinn og øye.

View Event →