portfoliovisning

Vi gratulerer vinnerne av CYAN folio 2019!

Vi gratulerer vinnerne av CYAN folio 2019!

Vi takker for et flott gjennomført CYAN folio med fantastisk mye bra fotografi som ble vist. Og vi ønsker spesielt å  gratulerer alle vinnerne av priser etter søndagens portfoliovisning. 4 priser ble delt ut og hovedprisen for "Beste Portfolio" gikk til fotograf Åsne Eldøy for hennes spennende utviklede prosjekt “Grusregisteret”, om stein, geologi og menneskets inngripen i naturen.

Read More

Vi gleder oss til Fotografiets Dager på Preus Museum i august!

Vi gleder oss til Fotografiets Dager på Preus Museum i august!

Fotografiets Dager er i år både utvidet til å gå over 3 dager, og vi gleder oss til å både se utstillinger av Stian Evensen fra CYAN studio og Isabel Sancho, vinner av Publikumsprisen under årets CYAN folio!
Og vi anbefaler deg å forte deg å melde deg på både portfoliovisningen de arrangerer og sende inn til den juryerte utstillingen!

Read More

Vi gratulerer vinnerne av CYAN folio 2018!

Vi gratulerer vinnerne av CYAN folio 2018!

Vi takker for et gjennomført CYAN folio med fantastisk mye bra fotografi som ble vist. Og vi ønsker å  gratulerer alle vinnerne av priser etter lørdagens portfoliovisning. 7 priser ble delt ut og hovedprisen for "Beste Portfolio" gikk til fotograf Rebecca Shirin Jafari for hennes nydelige prosjekt "Why Shirin" basert på egen historie og familiebilder.

Read More

CYAN folio er lansert!

CYAN folio er lansert!

Nå er det åpnet for å sende inn søknad om å delta på CYAN folio 2018! Dette er en ny møtesplass for fotografer og formidlere av fotografi der du som fotograf både får vise bildene dine til publikum på en gruppeutstilling og gjennomfører personlige møter med gallerister og kuratorer på en profesjonell portfoliovisning.

30 antatte fotoprosjekter vil konkurrere om juryens priser og eksponeres bredt for deltagende bransjeaktører. 

Read More

Speeddateportfolioreviewsøndagsbrunch i galleriet

Speeddateportfolioreviewsøndagsbrunch i galleriet

Som en avslutning på stipendutstillingen arrangerer vi en portfoliovisning i galleriet, søndag 29.januar.
Årets utstillere har fortrinnsrett om det blir fullt, men vi åpner for at også andre fotografer kan delta dersom det er plass. 
Bruk denne sjangsen til å oppdatere portfolioen din og ta turen innom oss for en søndagsbrunch og diskusjon om dine bilder.

Read More

SpeedPortfolioDating

SpeedPortfolioDating

Siste dag på årets CYAN stipendutstilling ble det arrangert søndagsbrunch og en kjapt gjennomført portfoliovisning. 9 kommentatorer var invitert for å se på portfolioer og fotografene kunne sirkulere mellom bordene deres og en felles brunch for å diskutere egne og hverandres prosjekter og portfoliomapper.

 

Utstillerne og andre interesserte fotografer kunne komme innom og få 10-minutters møter med inviterte kuratorer og fotokommentatorer. Det ble gitt tilbakemeldinger på arbeid og tips om videre retninger og kontakter. Galleristene så etter potensielle nye utstillere og idèer om samarbeid på tvers surret rundt i lokalet.

Read More